Ove sezone bez tradicionalne proslave na Košutnjaku

Postavio: Olimpik Tim

26-04-20

img/news/IMG_8500.JPG

Zbog pandemije Korona virusa i zabrane okupljanja vise od 50 ljudi, prinudjeni smo da ove godine preskočimo organizaciju naše klupske proslave. Tradicionalna proslava na Košutnjaku ispod Hajdučke česme odrzava se od 2005 godine. Cilj je druženje i zabava naših članova i nijhovih roditelja. Datum proslave je klizni ali se on veze za datum klupskog rodjendana 18.03.2005 godine, pa ujedno obelezimo i godišnjicu kluba. Ove godine naš klub je napunio 15 godina od osnivanja, mali jubilej koji nećemo moći da proslavimo na pravi način.

Proćiće i ovaj virus pa ćemo se svi zajedno okupiti i nastaviti tamo gde smo stali još jači, veseli i mudri. Vidomo se😉🇷🇸⚽️❤

Možda će Vas zanimati:

img/news/IMG_20200607_094802_656.jpg

Ispratili smo 2006 godiste. Veče puno emocija ali punog srca.

Tako je to u našem sistemu. Posto smo došli do zadnje stanice u obuci naših fudbalera u Olimpiku nekako je prirodno, ljudski i gospodski da se klub i treneri zahvale dečacima i njihovim roditeljima na poverenju od 2012 do 2020 godine. Proslavu smo organizovali u balonu Imperija Sport gde smo uručili plakete i albume svim igračima iz generacije. Pojedinačne nagrade odneli su: Radak Marko najbolji igrač u sezoni 2019/2020, najbolji golman u sezoni Antonijević Nikola i najbolji strelac Ristić Aleksa ili Milenović Mihajlo još uvek je živa trka do kraja juna. Posle prigodne svečanosti nastavili smo druzenje sa decom i roditeljima u kafiću uz hranu, piće, osmeh i radost .

Sjajna generacija koja je donela mnogo radosti nasem klubu odlazi kao šampionska ekipa. Momci su ostvarili istoriski rezultat jer su osvojili dva medjunarodna turnira (EuroSportring u Pragu i Komm mit Riccione Italija), bili su prvaci Fair Play, Mini Maxi i FSB lige. Rezultati na mnogim medjugradskim i gradskim turnirima su samo prateci deo uspha generacije na pohodu da postanu dobi fudbaleri, ljudi i drugari. 

Tim sastavljen od 21 igrača nastaviće sa daljim fudbalskim razvojom u FK011 koji poseduje zdravu sportsku priču sa sjajnim uslovima. Mi smo napravili saradnju sa vlasnikom FK011 pa ce tako naredne godine naši petlići i mladji pioniri igrati FSB ligu na njihovom terenu FK011 Ada na Adi Ciganliji. 

Našim momcima iz klase 2006 godište želimo puno zdravlja, sreće i uspeha u daljem fudbalskom usavršavanju. Ponosni smo na vas momčine naše!!!