PLAN I PROGRAM ZA SELEKCIJE PRED-PETLIĆA, PETLIĆA I MLADJIH PIONIRA ZA FUDBALSKU SEZONU 2020/2021

Postavio: Olimpik Tim

01-06-20

img/news/20190819_133731.jpg

PLAN I PROGRAM ZA SELEKCIJE PREDPETLIĆA, PETLIĆA
I MLADJIH PIONIRA

Poštovani,
FK“Olimpik“ iz Beograd 2013 godine počeo je sa razvojem svojih takmičarskih selekcija  petlića i mladjih pionira na teritoriji Beograda u ligi pod okriljem Fudbalskog Saveza Beograda. Možemo da se pohvalimo da je projekat uspešno podržan od strane svih roditelja i članova kluba, prepoznali smo da je takav potez najbolje rešenje za našu decu koja se u zdravoj sredini razvijaju i pripremaju za izazove koji ih čekaju u pionirima drugih klubova! Ovim potezom podigli smo klub na viši nivo i pružili smo šansu našim članovima da ih obučavamo od fudbala 5+1 do fudbala 10+1 kao matični klub.
Projekat počinje zvanično u predpetlićima gde se polako priprema selekcija od 25 igrača koja treba da čini okosnicu petlića i sutra mladjih pionira!

Pred-petlići 2009 godište:

Korak 1.Od 10. avgusta treninzi se održavaju  na otvorenom terenu tri puta nedeljno;
Selektiraju se deca koja rade na otvorenom terenu.
Korak 2. Selektirani igraci dobija ponudu za obavezne letnje pripreme na Zlatiboru
koje se održavaju sredinom avgusta sa petlićima i mladjim pionirima.
Korak 3. Selekcija se takmiči u ligi Fudbalskog saveza Beograd na Adi gde se igra fudbal 8+1 kao priprema za ligu petlića. Druga ekipa igra Fair Play ligu 7+1 do petlića.
Zimska liga igra se na otvorenim terenim sa jednu godinu starijom generacijom (2008) fudbal 8+1.

Petlići 2008 godište


Korak 1.Treninzi se obavljaju tri puta nedeljno na otvorenom terenu ;
Korak 2. Takmičenje u okviru FSB lige petlica fudbal 8+1 gde se domaćinstvo igra na terenu FK Lokomotiva ili Ada, a gostvanja se putuju širom teritorije opštine Beograda;
Druga ekipa  igra ligu petlića Fair Play fudbal 9+1 na terenu FK Rakovica.
Korak 3. Letnje pripreme na Zlatiboru sredinom avgusta meseca;
Korak 4. Igra se otvorena zimska liga fudbal 11 na Rakovici sa starijim godištem
( cilj uigravanja tima za mladje pionire ).

Mladji pioniri 2007 godište

Korak 1. Treninzi se obavljaju tri puta nedeljno na otvorenom terenu;
Korak 2. Takmičenje u okviru FSB lige mladjih pionira fudbal 11 gde se domaćinstvo igra na terenu FK Lokomotiva ili Ada, a gostvanja se putuju širom teritorije opštine Beograda;
Korak 3. Letnje pripreme na Zlatiboru sredinom avgusta meseca;
Korak 4. Igra se otvorena zimska liga fudbal 11 na Rakovici sa svojim godištem.
Korak 5. Na kraju sezone dogovor sa roditeljima i decom na predloga kluba za individualni nastavak fudbalske karijere naših igrača u Beogradskim klubovima, kao i ispraćaj generacije.

Finansije:

Predpetlići: članarina 4000din;
Predpetlići kotizacija za otvorenu i zimsku ligu ( 6000din.+6000din.)
Petlići: članarina 4000din;
Petlici Fair Play, FSB liga 2x6000din. + 4000din.zimska liga;
Mladji pioniri: članarina 4000din;
Mladji pioniri: FSB liga 2x6000din.+4000din.zimska liga.
Zlatibor pripreme  29000din.u ratama.

Napomena:
U planu i programu nisu navedeni turniri i putovanja koja se organizuju tokom godine!
Možda će Vas zanimati:

img/news/IMG_20200607_094802_656.jpg

Ispratili smo 2006 godiste. Veče puno emocija ali punog srca.

Tako je to u našem sistemu. Posto smo došli do zadnje stanice u obuci naših fudbalera u Olimpiku nekako je prirodno, ljudski i gospodski da se klub i treneri zahvale dečacima i njihovim roditeljima na poverenju od 2012 do 2020 godine. Proslavu smo organizovali u balonu Imperija Sport gde smo uručili plakete i albume svim igračima iz generacije. Pojedinačne nagrade odneli su: Radak Marko najbolji igrač u sezoni 2019/2020, najbolji golman u sezoni Antonijević Nikola i najbolji strelac Ristić Aleksa ili Milenović Mihajlo još uvek je živa trka do kraja juna. Posle prigodne svečanosti nastavili smo druzenje sa decom i roditeljima u kafiću uz hranu, piće, osmeh i radost .

Sjajna generacija koja je donela mnogo radosti nasem klubu odlazi kao šampionska ekipa. Momci su ostvarili istoriski rezultat jer su osvojili dva medjunarodna turnira (EuroSportring u Pragu i Komm mit Riccione Italija), bili su prvaci Fair Play, Mini Maxi i FSB lige. Rezultati na mnogim medjugradskim i gradskim turnirima su samo prateci deo uspha generacije na pohodu da postanu dobi fudbaleri, ljudi i drugari. 

Tim sastavljen od 21 igrača nastaviće sa daljim fudbalskim razvojom u FK011 koji poseduje zdravu sportsku priču sa sjajnim uslovima. Mi smo napravili saradnju sa vlasnikom FK011 pa ce tako naredne godine naši petlići i mladji pioniri igrati FSB ligu na njihovom terenu FK011 Ada na Adi Ciganliji. 

Našim momcima iz klase 2006 godište želimo puno zdravlja, sreće i uspeha u daljem fudbalskom usavršavanju. Ponosni smo na vas momčine naše!!!